Nötkött

Nedan hittar du de nötdetaljer och nötchark vi har hemma i gårdsbutiken just nu. Under sommaren är det mesta köttet färskt och under vintern är det oftast fryst men i samband med slakt har vi även färskt kött under vintern.  Är det avgörande så ring Cecilia. Det kan också ta slut snabbt så om en speciell detalj är avgörande så ring Cecilia och beställ.  I bland kan det också finnas fler detaljer än angivet här då jag inte alltid hinner uppdatera, ring Cecilia och fråga. I Visby kan man handla av oss genom att beställa via Reko-Ring Visby. Alla priser är inkl. moms.

Priset är angivet per kilo. 
Vi får hem nytt kött den 23/11-18.
Just nu finns nedan uppradat. Obs, vissa bitar finns det väldigt få av så då kan det ta slut och jag hinner inte uppdatera här.
  • Biff med kappa i bit, 489 kr
  • Clubsteak, 399 kr. Finns bara en skiva kvar och det är en ända så lite som t-benet.
  • Entrecote i bit, 489 kr
  • Flankstek i bit, 279 kr
  • Flat Iron stek, 309 kr
  • Fransyska, mindre stek, 199 kr
  • Färs finmalen, 129 kr
  • Grytbitar, 149 kr
  • Högrevsfärs, 229 kr
  • Högrevshjärta stek, 229 kr
  • Innanlår, mindre stek, 229 kr
  • Innanlår grillskivad, 249 kr.
  • Märgben, 49 kr.
  • Oxtunga, 99 kr 
  • Rostlock-Picahna-Rumpstek, mindre bit, 239 kr
  • Rulle, 139 kr. 
  • Skomakarbit/biff, 429 kr
  • Triangelstek i mindre bit, 269 kr. Kan jämföras med flankstek, dock något finfibrigare.
  • Talj, 39 kr.

Nötchark

Pris angivet per kg