Nötkött

Nedan hittar du de nötdetaljer vi har hemma just nu. Under sommaren är det mesta köttet färskt och under vintern är det oftast fryst men i samband med slakt har vi även färskt kött under vintern.  Är det avgörande så ring Cecilia. Det kan också ta slut snabbt så om en speciell detalj är avgörande så ring Cecilia och beställ.  I Visby kan man handla av oss genom att beställa via Reko-Ring Visby. Alla priser är inkl. moms.

Priset är angivet per kilo.
  • Biff m kappa, 489 kr 
  • Bogrulle,299 kr 
  • Bogstek, 169 kr 
  • Brisket, 149 kr 
  • Entrecöte, 469 kr 
  • Fransyska skivad, 229 kr, Fransyska stek (lilla), 209 kr    
  • Färs, 109 kr 
  • Högrevsfärs, 239 kr 
  • Högrevshjärta skivad, 249 kr, Högrevshjärta stek, 229 kr 
  • Innanlår skivad ,249 kr,  Innanlår stek, 229 kr 
  • Inre bringfäste, 139 kr 
  • Kållapp, 179 kr
  • Märgben, 69 kr 
  • Märgpipa, 139 kr 
  • Oxfilé, 579-619 kr 
  • Oxtunga, 99 kr 
  • Ribs,129 kr 
  • Rostbiff, 279 kr 
  • Rostlock, Picahna 249 kr 
  • Rulle, 159 kr 
  • Skomakarbit, 449 kr 
  • Triangelstek, 249 kr 
  • Ytterlår, 139 kr