Nötkött

Nedan hittar du de nötdetaljer och nötchark vi har hemma i gårdsbutiken just nu. Under sommaren är det mesta köttet färskt och under vintern är det oftast fryst men i samband med slakt har vi även färskt kött under vintern.  Är det avgörande så ring Cecilia. Det kan också ta slut snabbt så om en speciell detalj är avgörande så ring Cecilia och beställ.  I bland kan det också finnas fler detaljer än angivet här då jag inte alltid hinner uppdatera, ring Cecilia och fråga. I Visby kan man handla av oss genom att beställa via Reko-Ring Visby. Alla priser är inkl. moms.

Priset är angivet per kilo. 
  • Clubsteak, 399 kr. Finns bara en skiva kvar och det är en ända så lite som t-benet.
  • Högrevsfärs, 229 kr. 
  • Innanlår grillskivad, 249 kr.
  • Kållapp, 179 kr
  • Märgben, 49 kr.
  • Oxtunga, 99 kr 
  • Rulle, 139 kr. 
  • Triangelstek, 269 kr. Kan jämföras med flankstek, dock något finfibrigare.
  • Talj

Nötchark

Pris angivet per kg