Lamm- och nötköttlådor

I september är det dags för köttlådor igen. För vår planering är vi glada om ni bokar i god tid.

Vi kör till Nynäshamn, Stockholm flera ggr om året. Nynäshamn kommer vi till varje gång vi åker över. 4 ggr om året lämnar vi ut kött på Hornsgatan 53 och får vi bara tillräckligt med beställningar så kommer vi åka en gång i månaden eller varannan månad till Södertörns matnod. För Nynäshamn kontakta oss direkt, för Hornsgatan kontakta oss direkt, för Södertörns matnod görs beställningen på Local food nodes. Gilla oss på Facebook så blir du påmind om när det är dags. Självklart går det även att köpa köttlådor på Gotland, i Visby via Reko-Ring Visby eller här eller kontakta oss för att hämta här på gården eller enligt överenskommelse. Vi har en egen kylbil så vi kan garantera kylkedjan.

Lammkött 

Obs! Vi tar betalt för antal kilo styckat kött som finns i din låda, det kan ungefär jämföras med att om du betalat för de kilon hela kroppen väger innan styckning så hade kilo priset varit 139 kr/kg.  Angiven ca vikt på lådorna kan variera med både 1 och 2 kilo upp eller ner, det beror ju helt på vad lammet vägde från början och ibland är lamm större och ibland mindre. Nedan presenteras helt lamm men det går bra att även beställa halvt lamm. Moms och frakt ingår i priset. Stor del av köttet förskottsfaktureras, vi slaktar inte mer än vad som är beställt och då det dessutom är kylvara så vill vi garantera hämtning. Fryst kött fullfaktureras i förskott. Alla detaljer och färs är vakuumpackade i konsumentstorlek. Lammet styckas på ett sätt under höst, vinter och på ett annat sätt, mer grillvänligt inför sommaren. 


Just nu ingen presentation av lådorna då vi tillsammans med styckeriet kommer omarbeta det lite för att undvika höjda kosnader.

Nötkött

Moms och frakt ingår i priset. Stor del av köttet förskottsfaktureras, vi slaktar inte mer än vad som är beställt och då det dessutom är kylvara så vill vi garantera hämtning. Alla detaljer och färs är vakuumpackade i konsumentstorlek.  


Just nu ingen presentation av lådorna då vi tillsammans med styckeriet kommer omarbeta det lite för att undvika höjda kosnader.

Skicka din beställning via formuläret nedan. Vi vill veta om det gäller lamm eller nöt. Vilket eller vilka alternativ. För lamm, helt eller halvt. Hur många lådor. Vi vill även ha ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer samt var du önskar hämta ditt kött. Du får en bekräftelse på din beställning. Får du inte det, hör av dig igen. Vi fakturerar över mail.