Lamm- och nötköttlådor

I november är det dags för köttlådor igen med leverans i Stockholm. Det gäller både lammlådor och nötlådor. Troligen kommer vi till Stockholm vecka 47. Vi ska snart försöka sätta mer exakt tid och hur lådorna kommer att se ut. Detta gäller så klart Gotland också.

Vi kör till Nynäshamn, Stockholm flera ggr om året. Nynäshamn kommer vi till varje gång vi åker över. 4-5 ggr om året lämnar vi ut kött på Hornsgatan 53 och får vi bara tillräckligt med beställningar så kommer vi åka en gång i månaden eller varannan månad till Södertörns matnod eller någon annan nod eller ring i Stockholm. För Nynäshamn kontakta oss direkt, för Hornsgatan kontakta oss direkt. Gilla oss på Facebook så blir du påmind om när det är dags. Självklart går det även att köpa köttlådor på Gotland, i Visby via Reko-Ring Visby eller kontakta oss för att hämta här på gården eller enligt överenskommelse. Vi har en egen kyl-, frysbil så vi kan garantera kyl- eller fryskedjan.

Vänligen beställ så snart som möjligt för vår planering. Skicka din beställning via formuläret nedan.  Ange både nummer och namn på lådan då namnen blir ganska lika. Antal om flera lådor. Vi vill även ha ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer. Du får en bekräftelse på din beställning. Får du inte det, hör av dig igen. Vi fakturerar över mail.  Jag återkommer  med exakta tider, fungerar inte tiden så är det ok med återbud. I de fall inga lådor är presenterade ovan så skicka din mailadress i alla fall via formuläret nedan så får du ett mail när det är dags och det innehåller då vad du kan välja på och och när det blir.