Nötköttlådor från ekologiskt och gräsuppfödda djur

Stockholm är just avklarat men vi räknar med att packa spännande lådor med bla både lamm, nöt och korv och åka upp i slutet av mars. Det kommer ännu hur det kommer att se ut.

Just nu nötköttlåda på Gotland. Detaljerna är fäska medans färs och grytbitar är frysta.

Vi har arbetat om vissa nötlådor lite så ta del av allt. 

Beställ snarast. Se nedan för olika alternativ. Ni får alltid en bekräftelse.

Allt kött är vakuumförpackat i butiksstorlek, färs och ev grytbitar i ca 500 gr förpackningar och allt har etikett. Du betalar för antal kg i lådan.
Vi har en egen kyl-, frysbil så vi kan garantera kyl- eller fryskedjan.

NÖT packat i ca 10 kg  lådor enligt följande alternativ.
I alt 1 och 2 ingår inget kokkött utan endast de ädlare detaljerna till och med fransyskan samt färs. 
Alt 3 är endast färs. Alt 4-6 innehåller även kokkött i form av grytbitar som likt färsen ligger i ca 500 gr förpackningar samt högrevsfärs och är mer ett verkligt snitt från styckningen av djuret. Det är en ko vi slaktar denna gång och dessa har ett mycket smakrikt men samtidigt lent kött.

Alternativ 1, detaljer och färs ca10 kg 50/50 blandade nötdetaljer, från ädlare detaljer till fransyska och färs. Detta alternativ innehåller mer detaljer än ett snitt på djuret. Inget kokkött i detta alternativ. Ca 5 kg blandade detaljer och ca 5 kg nötfärs. 189 kr/kg.

Alternativ 2, endast nötdetaljer ca10 kg. Ca 10 kg endast blandade nötdetaljer , från ädlare detaljer till fransyska . Inget kokkött i detta alternativ. 259 kr/kg.

Alternativ 3, endast nötfärs ca10 kg. Ca 10 kg endast nötfärs. 109 kr/kg. Endast 5 kg, 119 kr/kg.

Vid köp av lika delar av båda alternativen 2 och 3, 179:-/kg.

Alternativ 4, blandade detaljer från ädla detaljer till franskyska samt färs och grytbitar från ett snitt hela djuret ca 10 kg.
Ca 2,5 kg nötdetaljer, ca 6 kg nötfärs, ca 1 kg nötgrytbitar och ca 0,5 kg högrevsfärs. 169 kr/kg.

Alternativ 5, blandade detaljer från ädla detaljer till franskyska samt färs och grytbitar från ett snitt hela djuret ca 20 kg.
Ca 5 kg nötdetaljer, ca 12 kg nötfärs, ca 2 kg nötgrytbitar och ca 1 kg högrevsfärs. 159 kr/kg.

Alternativ 6, blandade detaljer från ädla detaljer till franskyska samt färs och grytbitar från ett snitt hela djuret ca 40 kg.
Ca 10 kg nötdetaljer, ca 24 kg nötfärs, ca 4 kg nötgrytbitar och ca 2 kg högrevsfärs. 149 kr/kg.

Lammen är slut för nu men kommer erbjudas i  slutet maj/början juni. Det finns dock en del på detaljnivå i gårdsbutiken.

Vi kör till Nynäshamn, Stockholm flera ggr om året. Nynäshamn kommer vi till varje gång vi åker över. 4-5 ggr om året lämnar vi ut kött på Hornsgatan 53 och får vi bara tillräckligt med beställningar så kommer vi åka en gång i månaden eller varannan månad till Södertörns Reko/matnod eller någon annan nod eller ring i Stockholm. För Nynäshamn kontakta oss direkt, för Hornsgatan kontakta oss direkt. Gilla oss på Facebook så blir du påmind om när det är dags. Självklart går det även att köpa köttlådor på Gotland, i Visby via Reko-Ring Visby eller kontakta oss för att hämta här på gården eller enligt överenskommelse. Vi har en egen kyl-, frysbil så vi kan garantera kyl- eller fryskedjan.

Vänligen beställ så snart som möjligt för vår planering. Skicka din beställning via formuläret nedan.  Ange både nummer och namn på lådan då namnen blir ganska lika. Antal om flera lådor. Vi vill även ha ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer. Du får en bekräftelse på din beställning. Får du inte det, hör av dig igen. Vi fakturerar över mail.